Van harte welkom op mijn website

Van harte welkom op mijn website

Omdat ik van mening ben dat toeval niet bestaat, zal er een goede reden zijn dat je op deze site terecht bent gekomen.

Ben je misschien op zoek naar de beste vorm van jezelf?
Waar zit jouw diepste verlangen?
Wat zou je willen bereiken?
Volg jij je hart, zowel privé als in je werk?

Ik help mensen zich te ontwikkelen, door zich te ont-wikkelen, zodat ze het beste in zichzelf naar boven halen. Iedereen verdient wat mij betreft een leven waarmee hij of zij helemaal tevreden is. Een leven, waarin privé en werk zijn afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de persoon.

Het fundament wordt gelegd door in de coaching naar jezelf te willen kijken met mildheid, jezelf te leren begrijpen en te accepteren, van jezelf te leren houden en goed voor jezelf te zorgen. Dan pas kun je er ook voor een ander zijn.

Het kan echt… balans tussen privé en werk. Als jij je helemaal bewust bent van wat voor jou echt van belang is en er toe doet, je bewust bent van jouw talenten, jouw mogelijkheden, jouw (onbewuste) overtuigingen en jouw waarden, dan vallen de puzzelstukjes vanzelf in elkaar. En laten we eerlijk zijn… er is toch niets leuker dan een goede partner, ouder, werknemer,  werkgever te zijn? Kortom een prettig mens te zijn, tevreden met jezelf en met alles wat je doet.

De meeste dromen zijn volgens het gezegde bedrog, maar gelukkig niet alle dromen! Ik gun je jouw dromen. Met de juiste aanpak en nieuwe inzichten is jouw droom misschien wel dichterbij dan ooit.

Bang voor zweverige toestanden? Dat is niet nodig. Met een gerust hart kun je plaatsnemen in de stoel tegenover mij. Dat kan ik niet uitleggen, maar dat mag je in de praktijk ervaren. Daarom hoop ik je binnenkort te ontmoeten.

Met een warme groet,
Wilma Schönberger

Eén gedachte over “ Van harte welkom op mijn website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.