Coaching & Therapie

Coaching & Therapie

Worstel je wel eens met vragen als:

  • Hoe kan ik beter en duidelijker mijn grenzen aangeven?
  • Ik word lang niet altijd goed begrepen, waar zit dat toch in?
  • Er gebeuren nu dingen waardoor ik de grip op bepaalde situaties verlies. Hoe kan dat?
  • Hoe krijg ik weer meer energie om dingen te doen?
  • Ik ben nu druk, druk, druk! Hoe krijg ik alles op de rit en blijft er tijd voor mezelf over?
  • Hoe vind ik het plezier in mijn leven terug?
  • Hoe haal ik het beste uit mezelf?

Als je het leven op dit moment niet helemaal als een feestje ziet, wordt het de hoogste tijd het tij te keren. Mensen, die lekker in hun vel zitten, staan over het algemeen namelijk positiever, energieker, bewuster en effectiever in het leven.

Samen met jou ga ik graag op zoek naar antwoorden uitgaande van jouw vraagstelling. En de werkwijze is hierbij ervarings- en oplossingsgericht. Misschien heb je al eerder over de vragen, waarmee je worstelt, gepraat en geen blijvende oplossing gevonden. Er zijn zeker nog andere wegen die bewandeld kunnen worden, zodat jij je kunt ont-wikkelen en ontwikkelen.  Omdat ieder mens anders is, is elk traject maatwerk.

Misschien zegt het je allemaal niets: mijn werkwijze is onder andere gebaseerd op mijn kennis, ervaringen en inzichten als IEMT  Advanced (Integral Eye Movement Therapy), opleiding bij CSR®Centrum gevolgd, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Enneagram Integratie Kunde (EIKen het werken met mentale kinesiologie in de vorm van de O-ring. Dit alles om je bewust te maken van je eigen, vaak onbewuste gevoelens en gedrag. Je onbewuste processen worden inzichtelijk gemaakt zodat je vaste patronen kunt doorbreken en je andere weloverwogen keuzes kunt maken.

Aarzel niet en ga er vandaag nog voor!

Laat je door de moeilijke termen niet afschrikken. In de praktijk zul je er niet veel van merken. Het geeft alleen maar aan dat ik, naast persoonlijke ervaringen, veel kennis bezit om jou te kunnen begeleiden. En dat is wat ik het allerliefst doe……

“Het gaat in het leven niet om het vinden van jezelf, maar om het creëren van jezelf”