Over Wilma en Coaching Zwolle

Over Wilma en Coaching Zwolle

In 2007 ben ik met Coaching Zwolle gestart. Dat was een logische stap in mijn leven. Vol passie en overgave ben ik ermee aan de slag gegaan en tot op de dag van vandaag ben ik hier met mijn hele ziel en zaligheid mee bezig. Ik ervaar het coachen van mensen als bijzonder, boeiend en heel leerzaam.

Ik noem mezelf het liefst een ontwikkelaar. Ik help mensen om zich te ont-wikkelen. Dat betekent dat we samen gaan kijken naar oude wikkels, maskers en muurtjes. Leren van wat het je heeft gebracht en deze ervaringen vertalen naar een positieve en andere manier van leven in het nu. Het uitgangspunt is altijd: ervaringen zijn leermomenten en geen falen of mislukkingen. Door dit ont-wikkelen kun jij je namelijk verder ontwikkelen, groeien en volledig jezelf zijn zoals jij dat wilt.

En dit is ook mijn persoonlijke ervaring. Ik heb heel veel gepraat over mijn levensvragen vanachter mijn muur en soms vanuit een diepe put zonder een blijvende verandering te realiseren. Ik weet nu gelukkig uit eigen ervaring wat het betekent om volledig, vrij en in balans te leven met mijn eigen keuzes. Puur door een andere werkwijze te ondergaan dan praten alleen, zonder maskers en muurtjes. En dit is wat ik een ieder ten diepste gun.

Eén ding is zeker… als je denkt dat je op een dood spoor bent beland en er geen uitweg meer lijkt te zijn, dan is het goed om samen te onderzoeken wat er speelt, zowel op bewust als op onbewust niveau.

Ik wil je echt ondersteunen bij het doorbreken van jouw vaste patronen en je weer op het juiste pad te krijgen. Dus niet mijn pad, maar jouw pad…! Laten we jouw pad bestraten met sierstraatwerk en geniet op jouw manier van alles wat het leven te bieden heeft. Misschien is gelukkig zijn inderdaad wel een keuze.

“Je kunt de problemen in je leven niet oplossen met dezelfde soort gedachten als die waarmee je de problemen in je leven hebt geroepen” (Albert Einstein)