Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

In een baan gaat veel vrije tijd zitten. Het is dus belangrijk dat je plezier hebt in wat je doet met voldoende uitdaging en waardering. Sommige mensen zien hun collega’s meer dan hun partner, vrienden en kinderen.

Als jij je wel eens afvraagt…

  • Hoelang je nog plezier houdt in je huidige werk
  • Waarom je geen uitdaging meer in je werk ervaart en wel eens wat anders wilt
  • Waarom je geen energie krijgt van je huidige baan
  • Hoe je meer uit je baan kunt halen
  • Hoe het komt dat je gevoelsmatig meer in je mars hebt en het er toch niet uitkomt
  • Wat de volgende carrièrestap wordt

… dan is loopbaanbegeleiding misschien geen overbodige luxe.

Samen gaan we op zoek naar jouw talenten en de daarbij passende mogelijkheden. Na het traject ben je in staat zelfstandig de arbeidsmarkt te onderzoeken en contacten te leggen. Jouw doel staat helder op jouw netvlies en jij mag en kan zelf bepalen hoe je dat doel gaat bereiken.

Voor outplacement geldt eigenlijk hetzelfde. Het belangrijkste verschil is dat je bij outplacement zeker weet dat jouw baan op de tocht staat. Je moet dus op zoek naar iets anders. En wat betekent dit voor jou?

Uit persoonlijke ervaring weet ik dat dit een bepaalde druk op je schouders legt. Waar begin je en hoe pak je het aan? Hoe ga je jezelf presenteren? Het is misschien al lang geleden dat je hebt gesolliciteerd.
Coaching en begeleiding in deze situatie zijn geen overbodige luxe om je kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt te onderzoeken en zo effectief mogelijk richting je doel te gaan.

“Zekerheden die je bang bent te verliezen, zijn geen zekerheden”