bedrijven

bedrijven

Voor de eigenaren van de meeste bedrijven klinkt het als muziek in de oren…  alleen maar gemotiveerde werknemers op de loonlijst en de laagste ziekteverzuimcijfers in de branche. De praktijk staat helaas soms haaks op het hierboven geschetste.

Daar kunt u verandering in aanbrengen door uw werknemers en leidinggevenden een persoonlijk ontwikkeltraject aan te bieden. Dat zijn altijd maatwerktrajecten, waarbij zowel de werknemer als de werkgever betrokken kunnen worden, al naar gelang wat wenselijk is.

De resultaten van de coaching

Zijn er werknemers die overbelast zijn, bore-out of burn-outverschijnselen hebben of kampen met andere vage, niet gediagnosticeerde klachten, dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Ik richt me tijdens de coaching op de mogelijkheden om de balans tussen werk en privé te herstellen, de effectiviteit van uw werknemer te verhogen of de ontwikkeling van de werknemer een impuls geven.

Alles natuurlijk in het belang van een goede verhouding tussen werkgever en werknemer, want daar plukken alle partijen de vruchten van.

Gewerkt voor o.a.
Lindorff Nederland
Provincie Overijssel
Gemeente Raalte
Rabobank
IJsselheem
ROC
50+ Carrère
Artez Hogeschool voor kunsten
Coaching voor mij
Coaching nederland